Upptäck våra

Event och aktiviteter

Upptäck våra event vi erbjuder för våra användare.

Här hittar du alla kommande event hos GoFrendly. På våra event kan du som medlem komma och mingla och hitta nya bekantskaper. Vissa mingel är specifika för en viss användargrupp, andra är öppna och alla är välkomna! Alla event som anordnas hos GoFrendly har en åldergräns på 18 år.

Allt som krävs är att du anmäler dig genom att klicka på det event du vill gå på och såklart – att du är medlem hos GoFrendly!

Glöggmys och mingel i Stockholm!

När: Onsdagen den 28:e november

Var: The Park, Hälsingegatan 49

Kom och tjuvstarta julen med oss!
Nu är det dags att anmäla sig till årets mysigaste glöggmingel. Det kommer bjudas på vin, enklare tilltugg och såklart härligt häng. Vi tänker oss även en julklappsutdelning, så alla får ta med en egengjord eller köpt julklapp att ge bort, till ett värde av max 50 SEK. Och som ytterligare en bonus kommer även GoFrendlys egna tomte med en extra julklapp. Hoppas vi ses!

Till event

Glöggmys och mingel i Västerås!

När: Onsdagen den 5:e december

Var: Best Western Plus Hotel Plaza i Västerås

Välkomna till Västerås!
Kvällen kommer bjuda på glögg, vin, enklare förtäring och härligt häng med massa GoFrendly-tjejer i julig anda! Hur kul? Hoppas vi ses!

Till event

Nu drar GoFrendly till Alperna!

När: Vecka 14, 2019

Var: Bad Gastein, Österrike

Drömmer du om Alperna, snö, skidåkning och att dansa loss på afterski men saknar någon att resa med? Inga problem! Häng med på vår All Girls Winter Week!
Resan arrangeras i samarbete med STS Alpresor och passar dig som redan är en van skidåkare.
Som medlem i GoFrendly får du en rabatt på 500 SEK om du använder koden GOFREND vid bokning.
Veckan kommer även att bjuda på en rad andra aktiviteter såsom föreläsningar, yoga m.m. Klicka in på knappen nedan för mer information.
Du hänger väl med? Vi ses i backen!

Info & bokning

Har du önskemål på event?

Tipsa oss så hjälper vi er.

Tipsa oss

Tidigare Event

Träningsevent med GoFrendly x Rosa Skrot – Stockholm!

När: Lördagen den 20 oktober

Var: Torkel knutssongatan 41, 118 49, Stockholm.

Snart släpps biljetterna! Vi kickstartar hösten tillsammans med Rosa Skrot och en av deras absolut populäraste klasser CoreAss! En klass där vi fokuserar lite extra på rumpa och bål. En fartfyll klass med både puls och styrka. Härlig träningsvärk utlovas! Efter passet så dricker vi välförtjänt bubbel och minglar tillsammans med massor av härliga tjejer! Hoppas att vi ses!

Till event

Spa mingel i Stockholm

Event 25 september 2018:

Den 25 september kör vi ett spa event i samarbete med Clarion Elements Spa! Kvällen kommer att bjuda på dryck, lyxiga goodiebags med produkter att pröva under kvällen och givetvis, mängder med mingelsällskap! Platserna kommer att vara begränsade, så säkra din plats idag! Vi ses!

Mingel i Malmö!

Den 4 oktober är det äntligen dags för mingel i Malmö! Vi kommer att hålla till på Scandic Kramer, där det bjuds på goda viner, snacks och mängder med mingelsällskap! Vi ses!

GoFrendly ensam barnen har blivit stora för mycket fritid gofrendly hitta nya vänner

GoFrendly mingel 50+ i Stockholm!

Event 29 Augusti 2018:

Välkomna alla GoFrendly-medlemmar som är 50+! Vi håller ett mingel ute på vår takterass om väder tillåter, annars håller vi oss inomhus. Självklart är ni som är lite yngre också välkomna. Vi bjuder på vin och snacks och har en härlig kväll tillsammans med nya bekantskaper.

GoFrendly event Stockholm träffa nya vänner

GoFrendly End of summer mingle i Stockholm

Event 28 Augusti 2018

Välkomna alla GoFrendly-medlemmar som vill precis som vi, inte vill att sommaren ska ta slut! Vi håller ett mingel ute på vår takterass om väder tillåter, annars håller vi oss inomhus. Vi bjuder på vin och snacks och har en härlig kväll tillsammans med nya bekantskaper i vänskapens tecken.

Vill du också umgås med din målgrupp?

Kontakta oss så hittar vi ett upplägg som passar dig.

Bli partner
GoFrendly event Göteborg träffa nya vänner

Sommar AW i Göteborg!

Event 21 Augusti 2018:

Kom och mingla med härliga GoFrendly-medlemmar på Scandic Rubinens takbar Bar Ruby. Det serveras vin och snacks och bjuds på en helkväll med nya vänskaper!

träffa nya kompisar i Uppsala

Bokklubbsmingel i Stockholm!

Event 23 Maj 2018:

Tillsammans med Bonnier bokklubb anordnar vi ett mingel för dig som vill gå med i en bokklubb! Kom och mingla, lyssna på föredrag från författaren Maria Adolfson och hitta din bokcirkel. Välkommen!

AW i Malmö!

Kom och mingla med oss alla Malmöbor! Vi anordnar ett mingelevent dit du kan komma själv eller ta med en kompisdejt. Vi dricker bubbel, äter tilltugg och har en trevlig kväll tillsammans. Välkommen!

hitta nya kompisar som inte har barn hitta nya kompisar gofrendly

AW och mingel i Stockholm!

Den 5 april kör vi ett tjejmingel på Scandic Downtown Camper. Det finns tilltugg, dryck och givetvis, mängder med mingelsällskap. Vi ses!

Kom igång direkt